Madblogstoppen

lørdag den 15. februar 2014

Running sushi - prøv det!:)

Så fik jeg prøvet running sushi igår, og mums det var lækkert!
Det var nede på havnen her i Aalborg, på restaurant Shankou. Deres hjemmeside er: www.shankou.dk
Der var 2 forskellige bånd, som kørte forbi bordet, og så er det ellers bare at tage for sig. Det øverste bånd, var fyldt med lune retter, som forårsruller, dybstegte rejer, dybstegte kylling, nudler, ris, div, kød i forskellige marinader, og spyd med kød. Det nederste var forskellige sushi, sovser, wasabi, ingefær og tangsalat. Sushien var super lækker, knap så god, som andre købe sushi jeg har smagt, men bestemt ikke dårlig! Her er lidt billeder af konceptet:


Ved vores bord.


Hele det lange rulle-bælte;)

Alle tallerkener var kun fyldt med små portioner, f.eks. 1 eller 2 stykker sushi, så det blev hurtigt til mange tallerkener, hvilket næste billede indikerer:)


Der var også små desserter der kørte rundt, nogle dybstegte, f.eks. Dybstegte bananer, små kugler med chokoladefyld. Der var kage, frugt og en slags risbudding, som udvalget var stort! Og de dybstegte bananer er klart noget man skal smage!! Fantatisk!!
Det hele kostede 208kr, en ganske god pris!
Vil varmt anbefale det til andre, dog med Info om at der er risiko for mavepine:) 

Quote of the day:
“I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.” 
- Marilyn Monroe  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar