Er vist blevet ret god til at glemme at skrive:) beklager!
I får en lille opskrift idag på.en lækker nem ret jeg biksede sammen idag, med hvad der lige var i køleskabet:)
Pastafad med kylling
Det skal du bruge:
- 1 kyllingebryst filet
- 2 rød snack peber
- 1 løg
- 10-12 cherrytomater
- 4 skiver bacon
- 2 dl cremefine
- pastaskruer, den mængde du kan spise, jeg lavede til 2 dage.
- revet ost
- Røget paprika
- salt og peber
Sådan gør du:
- Start med at sætte vand over til pasta, så det kan blive kogt.
- Herefter snittes kylling og bacon i passende stykker.
- Steg først baconen i en gryde og steg herefter kyllingen.
- Imens kødet steger, snittes grønsagerne. Løgene skæres i halve og i tynde skiver, det samme med peberfrugt. Tomaterne skæres også i halve.
- Når kødet er stegt tilsættes løg og tomater. Herefter peberfrugt.
- Det ristes af og paprika tilsættes
- Tilsæt nu cremefine og lad det koge i 10 min tid, inden det blandes med pastaen og hældes i et ovnfast fad:)
- Drys med revet ost og gratiner i ovnen i 15-20 min ved 180 grader.
- Mums siger jeg bare! Jeg fik lidt kogt grøntsager som tilbehør!!
Lækker hurtig ret!
Quote of the day:
"Hvor ord svigter, taler musikken." - H.C.Andersen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar