Madblogstoppen

torsdag den 4. april 2013

Påske, pasta og passende sprog!;)

Ja, påsken er jo ovre, og det et ikke noget vi som sådan fejrer i min familie, udover med en lækker påskefrokost:) i år fandt denne sted i mine forældres campingvogn. De har i år valgt at være fastlæggere, så vognen var stillet op og gjort klar til at sæsonen startede weekenden inden påske. Dog syntes de ikke vejret var til at tage derop førend Langfredag. Min bror og jeg tog derfor derop påskedag og smovsede god mad;)

Ellers er dagene gået med arbejde, arbejde, arbejde for mit vedkommende, har meget at se til lige pt. Så også derfor der gik lidt lang tid inden jeg fik blogget igen.

Næste punkt på dagordenen for denne tekst er så Pasta - mums! Min aftensmad idag stod på lækker frisk pasta med kylling og bacon, og den vil jeg da lige dele opskriften på;)

Her er til 1-2 personer afhængig af hvor meget kød man vil have hver, jeg fik til 2 personer, så der er rester til imorgen.

Du skal bruge:

1 kyllingebryst
100g bacon i tern
1 rød snack peber eller 1/2 rød peber
2 forårsløg
1/2 rødløg
2,5 dl madlavningsfløde
1 tsk rød karry pasta
1-2 fed hvidløg
Røget paprika
Salt
Olie til stegning

Frisk pasta - den mængde man kan spise, jeg laver ca. 100-120 g til mig

Sådan gør du:

Start med at skære kyllingen i pasende stykker, og steg det på panden. Jeg steger det i lidt olie og røget paprika. Sæt vand over til pastaen.

Mens kyllingen steger, snittes grøntsagerne. Jeg snitter forårsløg, peberfrugt og løg i skiver, som har den størrelse jeg godt kan lide. Når kyllingen er stegt, tages den af panden og grøntsager kommes på, sammen med hvidløg, som presses.

Når grøntsagerne er let svitset, kommes kyllingen ved igen. Madlavningsfløden tilsættes, samt karrypastaen. Sag til med salt og evt, mere røget paprika, og lad retten stå og simre i 10 min, mens bacon sprødsteges og pastaen koges efter pakkes afvisning.

Når pastaen er kogt, vendes denne i sovsen, og det serveres med baconen drysset udover;) en dejlig nem, hurtigt og velsmagende hverdagsret.

Skal også lige knytte en kommentar til min overskrift med passende sprog. Det kommer sig af at jeg blev sådan helt mormor-irriteret da jeg idag var i rema1000. Jeg er selv ved, at betale for mine varer, men kan så ligeså tydeligt høre den unge ekspedient ved den anden kasse højtlydt brokke sig over den kunde hun er ved at hjælpe. Hun siger "Ej, jeg hader bare når skal gøre det her, det er så besværligt"!!! ,min første tanke var, sådan snakker man eddemandme ikke til kunderne!!! Den var ikke gået i dagli Brugsen Nørhalne i min tid!!;)

Hendes store problem var at en ældre herre, havde 3 kasser vin, med 6 flasker i hver, hvilket så var svært for hende at regne ud, hvor mange flasker han så havde i alt, og hvordan hun skulle slå det ind. "Altså forhelvede da, hvor svært kan det være tøs", gik i gennem mit hoved!!!( ja, der var mange tanker i det minut det stod på.) det lykkedes hende dog at finde ud af det, og den ældre herre tog det med stoisk ro at blive talt sådan til, så var nok kun mig der blev forarget over det sprog foran og til kunder, og havde jeg været chef havde jeg påtalt det.(Ja chefen stod nemlig ganske få meter fra kassen, men reagerede ikke!)

Nok forargethed herfra!;) var lige mormoren der kom op i mig der!;)

Billeder af maden her nederst, ingredienser og færdige resultat;)

















Ingen kommentarer:

Send en kommentar