Ja, så gik det her blog-opdatering jo LANGT fra som planlagt, men jeg lavede en super lækker lasagne til aftensmad, som jeg er nød til at dele med jer andre:)
Det er en Kyllinge-spinat lasagne, som egentligt er inspireret af en lakse-lasagne opskrift, men den skulle prøves med kylling, og det blev ganske godt så her kommer den:
Du skal bruge følgende:
- 250g kylling
- 250g frossen spinat
- 250 ml cremefine madlavningsfløde 7 %
- 4-6 lasagneplader
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- salt
- peber
- muskatnød
- revet mozarella til at drysse over
- et lille skvæt olie til at svitse løg i
- vand
Fremgangsmåde:
- Start med at snitte løg og hvidløg fint og svits det i olie
- Tilsæt en 1/4 dl vand ca. og spinaten til gryden og lad spinaten tø i gryden, alt vandet skal gerne fordampe
- Tilsæt så cremefine, salt, peber og revet muskatnød, og lad det hele simre, til det næsten koger, så skulle du gerne få noget der ligner det nedenunder.
- Kyllingen skæres i småtern, og nu er du så klar til at ligge lasagnen i lag i fadet.
- Start med at smøre fadet evt. med olie, og lig så et lag kylling
- Derefter et lag af spinatsovsen.
- Derefter lasagneplader, og forsat sådan indtil fyldet er brugt op. Toppen skal være ren spinatsovs.
- Lasagnen sættes i ovnen, på ca. 180 grader. Efter 10 min tages den ud og drysses med mozarellaen og bager så igen 15-20 min indtil osten og gylden og lasagnepladerne færdige:)
- Så skulle det hele gerne se sådan her ud
Personligt syntes jeg den var lige i skabet, og jeg spiste en salat dertil, men du kan jo servere lige de grøntsager du har lyst til, og evt. noget lækkert brød:)
God fornøjelse;)
Ser lækkert ud:)
SvarSlet